Site Overlay

Napa Sheriff: Arrest volgt de bijeenkomst op de online datingsite

Een man uit Francisco werd gearresteerd nadat hij naar Napa was gereisd en een andere man had ontvoerd die hij op een datingwebsite had ontmoet, meldde het Sheriff’s Office.

 

Toen ze elkaar maandagmiddag ontmoetten, zei het slachtoffer dat de man hem zei dat hij in zijn auto moest stappen. Toen het slachtoffer geen zin had, dreigde de man naakte foto’s van het slachtoffer met zijn familie te delen, zei Henry Wofford, een woordvoerder van Napa Sheriff.

 

Het slachtoffer zei dat de chauffeur de portieren van het voertuig op slot deed en hem meenam op een snelle rit over Partrick Road in West-Napa. Het slachtoffer zei dat hij herhaaldelijk vroeg om te worden vrijgelaten en weigerde het aanbod van de bestuurder om methamfetamine te roken, zei Wofford. parship inloggen voor makkelijk daten.

 

Toen de chauffeur parkeerde op het 3200-blok van Partrick, zei het slachtoffer dat hij erin slaagde uit te stappen en een fietser voor hulp te markeren. Hij belde ook 911, zei Wofford.

 

Er was een gespannen impasse tussen de afgevaardigden van de sheriff, waaronder twee K9-eenheden, en een politieagent uit Napa, toen de chauffeur weigerde uit de auto te stappen en zijn handen niet in het zicht wilde houden, zei Wofford. Op een gegeven moment leek de verdachte ook over het stuur in slaap te vallen, zei hij.

 

Uiteindelijk konden afgevaardigden Arturo Gruenebaum, 52, uit San Francisco zonder verder incident arresteren, zei Wofford.

 

Gruenebaum werd in de gevangenis van Napa County geboekt vanwege een mogelijke misdrijf wegens ontvoering en beschuldigingen van valse gevangenisstraf, omdat hij onder invloed was van een gecontroleerd middel en een vredesofficier hinderde. novamora inloggen is niet moeilijk.

 

 

https://www.youtube.com/embed/QHici7k3N8s