Site Overlay

Apple Card verschijnt nu op kredietrapporten van Experian

Apple Card-gebruikers melden dat de creditcard nu wordt weergegeven in Experian-kredietdossierrapporten. Het rapporteren van Apple Card-informatie was voorheen beperkt tot kredietbureau TransUnion.

Hoewel niet officieel bevestigd door Apple of Goldman Sachs, hebben verschillende Reddit-gebruikers de toevoeging van de crediteur aan hun Experian-kredietrapporten opgemerkt. Sommige gebruikers hebben echter geen wijzigingen in het kredietrapport gezien, dus de rapportage kan nog steeds worden uitgerold.


 

Zoals elke creditcard, kan Apple Card-kredietrapportage een positieve of negatieve invloed hebben op de kredietscores van gebruikers op basis van hoe de kaart wordt gebruikt.

 

Toen de Apple Card-kaart afgelopen augustus voor het eerst werd gelanceerd, werden kredietgegevens gerapporteerd aan geen van de drie Amerikaanse kredietbureaus en pas in december begon Goldman Sachs Apple Card-informatie te rapporteren aan TransUnion.

 

Hoewel het lijkt alsof Apple Card-informatie nu aan zowel TransUnion als Experian wordt gerapporteerd, valt nog te bezien wanneer kredietrapportage kan beginnen bij Equifax. Amex aanvragen.

 

Om een ​​‌Apple Card‌ aan te vragen, open je de Wallet-app op een iPhone met iOS 12.4 of hoger, tik je op de plusknop in de rechterbovenhoek en volg je de stappen op het scherm. Het proces duurt slechts een paar minuten en indien goedgekeurd, is een digitale ‌Apple Card‌ direct klaar voor aankoop. Een fysieke op titanium gebaseerde Apple Card is ook beschikbaar voor gebruik in winkels die geen contactloze betalingen accepteren. american express winkels zijn goedkoop.

 

De belangrijkste Apple Card-functies zijn onder meer kleurgecodeerde uitgavenoverzichten in de Wallet-app, geen kosten boven de toepasselijke rente en tot drie procent cashback op dagelijks uitbetaalde aankopen.